miercuri, 4 noiembrie 2009

SUNT DEZAMAGINT...

SUNT DEZAMAGIT …

Intr-o tara majoritara cu prosti, nici nu se putea sa-si aleaga conducatori mai buni. Poporul roman consuma in mare parte carne de porc, de la aceasta i se trage prostia, marsavia si lasitatea.

Hotia la romani e dobandita prin nastere si e studiata inca de la gradinita, unul din exemple fiind prima poezie “Catelus cu parul cret / Fura rata din cotet …” iar un alt exemplu dovedeste ca acest popor tradator si las, sa format din betivi si din curvari: betivii erau dacii condusi de marele rege Burebista, iar curvarii erau soldatii romani cu fata rotunda si groapa in barba, de asemenea fara nici un Dumnezeu.

In principiu poporul roman isi merita soarta, “unde nu-i cap, vai de picioare”, iar cum spunea marele Eminescu: Ca romanul nu-i nici unul / Unu-s toti si toti sunt unu / Suge pruna, linge duru, / Romanie tara mea de dor.

Va urez “avelo baftalo” si inca 100 de ani de communism. Vota-ti pomanagiilor! Adevarat ca sunteti multi si prosti, vietati cumparate cu 2 mici si o bere – vai de mama voastra, aia care v-a facut asa prosti – v-ati omorat conducatorii si i-ati tradat. Daca nu va dati seama nici acum pe cine ve-ti pune la putere, inseamna ca v-a luat dracu sufletul si “dramul” de minte ce-o aveati macar la “urma”. Agenturile straine o sa va faca viata un iad reusit, atat voua cat si copiilor vostri.

( fragment dintr-o scrisoare trimisa de un tigan cu carte …)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ClickLink.ro Director WEB