miercuri, 27 ianuarie 2010

DESTEAPTA-TE ROMANE, SI NU MAI FI PROST !!!

REVINO-TI LA VIATA, ASA CUM AI FOST …

Citeste si da mai departe …

“Fiecare român are dreptul la informare liberă. Nu fiecare român va opta însă pentru cunoaştere şi adevăr, pentru a se înnobila astfel cu demnitatea de Om. Pe cei mulţi nu-i putem feri de urgiile prostiei şi laşităţii pentru care se decid zilnic, mulţumindu-se cu viaţa lor de vierme şi de lăcustă”. (citat din Curierul Conservator http://www.curierulconservator.com/htm/antimondializare.htm#pericol_german)

Cititi si va cruciti despre …

“Nemţi ticăloşi şi criminali întreţin în România o adevărată reţea de lagăre de reeducare şi control mintal, unde copiii germani cu probleme, sunt ţinuţi sub un strict regim carceral, fiind obligaţi la munca forţată în gospodăriile saşilor şi şvabilor, după principiul nazist "Arbeit macht frei" (Munca te eliberează!). Aceste campuri criminale, întreţinute de o reţea masonică (agenţi martinişti) sunt strigătoare la cer, sunt ilegale dar sunt tolerate de indolenţa şi imbecilitatea românească republicană, sub privirile "indiferente" ale UE, care apreciază probabil acest proiect ocult pentru valoarea datelor psihologice, comportamentale, pe care le oferă (experiment pentru politica socială de mâine!!).

Aici, copiii germani sunt abuzaţi (avem rapoarte despre asemenea cazuri, fiţi liniştiţi!) iar românii din România, cei decăzuţi, cei care au fost capabili de crime inimaginabile precum reeducarea din Piteşti sau ororile de la Sighet şi Canal, arată că n-au învăţat nimic despre drepturi, demnitate şi obligaţiile faţă de copii şi minori. Halal de republică, incorectibilă Germanie, cuşer de Uniune Europeană! Cât de jos putem să cădem oameni buni?” (vezi:http://www.curierulconservator.com/htm/antimondializare.htm#pericol_german)

Halal tara, brav popor – Cazanul de zmoala e al lor .

Romania a vandut copiii, ca pe niste “pungi de carne” pentru ca nu o functionat asistenta sociala si clasa politica, aceste doua categori instutionalizate in mare majoritate de prosti intelectuali, intrati cu spagi, pile sau cu “plata in natura” in aceste institutii facute special ca surse de imbogatire rapida.

Pentru mai bine de 2 decenii România a fost o sursă importantă de copii albi. Micuţii noştri, îngerii veniţi cu greu într-un paradis mioritic de toată splendoarea, în care nimeni nu-i vrea, au fost -evident ilegal- vânduţi de către republica dâmboviţeană, exportaţi ca nişte simple pungi de carne (preţ copil aprox. 3000.- Euro), prin intermediul unei reţele oculte, protejată la nivel ministerial, guvernamental şi de către serviciile speciale, acele structuri ticăloase care lucrează în mod tradiţional şi specific cu reţelele pedofile din România. Copiii români au fost apoi abuzaţi sexual, folosiţi în asemenea ritualuri sataniste precum cele indicate mai sus, sau au fost destinaţi recoltării de organe.”

( sursa: www.curierulconservator.com ).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ClickLink.ro Director WEB