sâmbătă, 23 octombrie 2010

Anunt important:

Politicianul republican din Romania caută de lucru


M I C S I V I

Politician republican din România, ofer trădare a românilor la nivel înalt şi de orice natură. Născut din mamă bine bronzată având tată de profesie ideolog şi degustator de tărie, am largă experienţă in politica românească obţinută pe rând, ca membru marcant în partidele bolşevic-socialiste, popular-conservative şi liberal patronale. Cunosc maidanele şi instituţiile bucureştene ca pe buzunarul vecinului, unde mă simt ca acasă.

Iubesc banul şi senzaţia de putere pentru care fac absolut orice. Sunt poet specializat în strungărie, administraţie publică, contracte zemoase cu cep, marketing şi Krav Maga. Am soţie cu SRL în judeţul Prahova şi conturi în Elveţia, Cipru şi Tel Aviv. Am mătuşe şi nepoţi, toţi specialişti în contabilitate dublă şi felatio, care caută şi ei un loc sigur de muncă, preferabil pe viaţă, la masonerie.

Mint şi pălăvrăgesc la fel de natural precum respir. Am rude tari care au făcut revoluţiile şi posed deasemenea dosare beton cu cei incomozi care încă mai respiră după respectivele revoluţii. Iubesc la nebunie liftele, mai ales internaţionaliştii iar seara, câteodată şi băieţeii de la Gara de Nord. Pentru vilă şi/sau automobil nemţesc de lux, ofer trădare cu specific tradiţional, mioritic, adică inclusiv asasinat şi furt.

Cei interesaţi mă pot contacta în Piaţa Presei Libere sau la TV-urile republicane, unde - strict şi conform ordinelor primite- încing aiurea spiritele, îmi dau săptămânal cu părerea şi combat fioros pentru a amuza prostimea. Dacă aveţi o ofertă interesantă, treceţi cu mâna peste frunte şi numiţi cifrele. După caz mă voi prinde de ureche, asta numai dacă oferta e convenabilă. P.S. Mai ofer în primă şi o bunică (cam vie, un pic crăcănată) venită în paşpa călare pe T34!
Români! Nu uitaţi că vă iubesc şi nu vă uit! Alegerile republicane sunt după colţ...
Sursa: Curierul Conservator

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ClickLink.ro Director WEB