joi, 19 ianuarie 2012

STIMATI ROMANI EMIGRANTI - DE PE COCLEAURILE LUMII



Acest “blond” este ministru vostru de externe care va reprezinta interesele sau mai bine zis i-si reprezinta interesele. Nu stiu numele mic dar nici ca ma intereseaza, numele mare parese e Baconschi, ma rog cred ca provine de la un soi de carnat sau covrig. Acest lingau decurand PizDiList i-si permite sa jigneasca poporul roman a carui “seva ia supt-o ” Mergand cu “saru-mana sefu’” a fost trimis pe ici pe colo, fie ca informator, fie ca “agentura” pe la aia cu crucea malteza, s-a aciuiat la un respectabil minister de externe al Romaniei, pus de niste mafioti care au inselat Romanii mai prostuti si i-au votat. Acum acest baiat umbla cu tot felul de tertipuri si abuzeaza la toate cunostiintele sale sa poata sa va prosteasca si pe voi Romanasii de pretutindeni sa va faca sa votati cu PizDiListii lui, care au muls tot ce era de muls de la bietii romani, pe care voi i-ati lasat prefacandu-va ca in cur va doare de ei, dar sunteti cei mai mari patrioti, cand e vorba sa veniti dupa vreo mostenire sau niscava-i drepturi pe aici. Eh, trebuie sa stiti ca parintii acestuia au trait si ei, ca si el deastfel, in “MAHALAUA INERTA …”apostrofand conationalii cu tot felul de invective, precum si unul prefert de Arges (Davidescovici cu outale mici), un individ biped tampit cu cas in coltul gurii care-si permite sa faca cetatenii destepti ai tarii astia -putini cei drept intro tara majoritara de prosti. La acestia s-a adaugat si un fiu de seCURist, astazi primar al Bucurestiului, cred ca-l stiti unul care are destula apa in chiloti si niste buze de forma bibelonului sau de ce nu a prezervativului. Acesti indivizi fac romanii “viermi, licurici (apucama-ar de aici), dobitoci, ciumpalaci, boi, fanatici (nu stiu daca s-au referit si la voi), dar cred ca va mai considerati si voi romani. Daca da, atunci vom vedea la alegerile ce vor venii, speram ca nu o sa dormiti si voi …
Acest individ care va reprezinta, licentiat in teologie, fiind un timp si “copil de trupa” pe la “sfantul scaun” isi bate joc de poporul tarii astia care din ce in ce mai saraca, isi linge ranile facute de acesti sacali carpatini. Va trimite in curand sagetile sale sa va impuieze capul cu tot felul de “realizari grandioase” pe care le-a facut ei fiind la conducere, bagand tara in datorii pentru 100 de ani de acum incolo. Asa ca votatii dragii nostrii romani pribegii care va placut sa fiti oameni liberi, iar daca de noi nu va pasa, lasati-ne sa ne siluiasca mai cativa ani si de acum incolo.
Cu drag un cetatean autohton – L. Valentin - Romania

3 comentarii:

  1. Sobolanul cret a fost demis de cel care pana ieri si-a dat crezul politic pentru acest individ. Acum va locui in "mahalaua " lui de tara. Bravo slugoiule!

    RăspundețiȘtergere
  2. "i-si" "ia"...tu chiar te crezi destept nene? Gramatica te da de gol, reflecta foarte clar ca ai poate o clasa sau maxim doua mai mult decat personalul de Crevedia

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt atât de recunoscător Elegantloanfirm că m-a ajutat cu un împrumut de 600.000,00 USD USD, prin ajutorul ofițerului de împrumut Russ Harry, îți sunt etern recunoscător. viața mea s-a întors, finanțele mele s-au stabilit acum dețin o afacere pe care o folosesc pentru a avea grijă de nevoile familiilor mele. Sunt atât de recunoscător pentru dumneavoastră domnule Russ și Dumnezeu să vă binecuvânteze. Le puteți contacta pentru ajutor financiar prin e-mail: Elegantloanfirm@hotmail.com pentru ajutorul dvs.

    RăspundețiȘtergere

ClickLink.ro Director WEB