luni, 21 decembrie 2009

Ion Iliescu in pat cu Elena Ceausescu

Ion Iliescu in pat cu Elena Ceausescu
Fostul ministru de Externe al Republicii Socialiste Romania, Stefan Andrei, dezvaluie intr-un interviu de prima pagina momente picante despre viata lui Ion Iliescu, in sanul familiei Ceausescu.


"Pe cand era Iliescu baietan", spune stefan Andrei, "Elena Ceausescu mergea la Targu Jiu la inchisoare cu el de mana. Ea mergea la fratele ei si Iliescu se intalnea cu tatal sau". Interviul contine pe doua pagini dezvaluiri inedite.
Stefan Andrei citeaza amplu din Elena Ceausescu: "Dormeam toti intr-o odaie, acolo, uneori in acelasi pat. Nici nu ne jenam de Ionel, era un baiat in pantaloni scurti. Era in 1943, avea vreo 13 ani... Va dati seama, Ceauseasca nu spunea multora Ionele", declara Stefan Andrei.
In acelasi interviu, fostul ministru de Externe povesteste ca Iliescu ar fi fost singurul in afara de Ceausescu care facea cu mana in vizitele din China "Ma, da' nu ti-e rusine? Eu reprezint statul roman, da' tu ce reprezinti?", s-ar fi rastit la el Nicolae Ceausescu.
Fostul ministru de Externe al Romaniei socialiste, stefan Andrei, detronat in 1985 de Elena Ceausescu, da detalii in acelasi amplu interviu si despre discutile cu tovarasul Ceausescu.

Sursa: Realitatea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ClickLink.ro Director WEB