luni, 28 decembrie 2009

ROMANI CITITI SI VA CRUCITI
ISTORIA SE REPETA - APOCALIPSA E APROAPE

Mulţi se uită, puţini văd. Un mesaj semantic: UE este probabil cea mai mare structură politică satanistă din lume, un proiect babilonic în plină desfăşurare, menţionat ca atare şi în Profeţiile Biblice (vezi Noul Babilon).

Ocultiştii care înfăptuiesc această mega-structură nu fac niciun secret din asta, precum arată şi acest afiş oficial, unde figurează chiar Turnul din Babilon, care e mult mai mult decât o figură alegorică. Textul la rândul său confirmă temerile: Europa, multe limbi, o singură voce (un discurs tipic totalitarist). Semantica merge subtil mai departe. Notaţi şi stelele, ce formează împreună omniprezentul cerc (deasemenea un simbol ocult, alchimist al şarpelui incolăcit Oroboros/Ophios, simbol forte al Iluminaţilor satanişti).

O atenţie merită mai ales acea mare stea ce figurează, nota bene, cu colţul în jos, o pentagramă care de milenii este simbolul satanei, cel al îngerului căzut, comandantul spiritelor rătăcite şi vânătorul de suflete. Mai departe, pe afişul "european" sunt 11 stele (şi nu cele 12 uzuale,) ce plutesc peste turn, oameni, ateliere şi şantiere. Iată iară un simbolism, respectiv un mesaj ocult intenţionat, 11 fiind numărul ce reprezintă magia (albă=neagră, căci nu există magie "bună"). 11, un număr identic cu cel al Bestiei biblice exprimat şi prin cuvântul cabalist Abrahadabra din aşaziza carte a legii, un 11 simbol identic cu "împărăteasa cerului", Luciferia, zeiţa "supremă" (Vezi culte matriarhat tip Lilit, Sofia, Diana/Artemis, Astarte, cult canonizat în iudaism prin Zohar ş.a).

Simbolul stelei nu este străin vieţii politice româneşti, fiind din 1947 simbolul republicii dâmboviţene. Steaua din fruntea emblemei celor două republici marxiste "româneşti" (RPR & RSR) este azi preluată şi ... integrată ca atare în noua supre-structură economico-politică UE. Mesajul e clar, politica şi ocultismul satanist, sunt neîndoielnic o pereche absolut reală, cu un program în timp, dincolo de dimensiunea modestă a unei generaţii, a unei ţări, a unui sistem politic sau economic.

Fiind vorba de ocultism politic, economic şi social, magia, astrologia şi numerologia împreunate cu arheometria şi simbolismul, sunt părţile principale constituante, cele care trebuiesc cunoscute şi analizate cu atenţie, pentru a le decripta sensul, tacticile şi mai ales direcţia de dezvoltare, inclusiv repercursiunile lor negative asupra vieţii noastre cotidiene. De nu, atunci somn uşor... cu trezirea mioritică, cea de pe urmă.

Unii văd, alţii chiar şi înţeleg: Semantica ocultă şi arhitectura, un fenomen vechi cât civilizaţia. Aici, simbolul Turnului din Babilon, construit de Nimrod pentru a atinge înaltul sacru spre a-l înlocui pe Dumnezeu, este preluat cu stridenţă şi redat într-un stil modernist, indigest, în clădirea Parlamentului European (vedeţi afişul de mai sus, sau legătura alăturată, ochiul educat, format, sesizează imediat paralele de aspect).

(Fragment din Curierul Conservator) - materialul complet il gasiti impreuna cu
mai multe informatii si dezvaluiri pe:

http://www.curierulconservator.com/htm/antimondializare.htm#pericol_german




PACALEALA

Romani, va-ti lasat inselati: UE nu este paradisul promis.

Va-ti trezit prea tarziu!

Acum vedeti ca anexarea la UE inseamna:

- pierderea suveranitatii nationale, a culturii si a traditiilor noastre;

- aservirea completa a economiei romane;

- desfiintarea taranimii si a micilor afaceri.

- scaderea nivelului de trai;

- contributii financiare imense, pentru beneficii modeste;

- perpetuarea la nesfarsit a actualei clase politice corupte;

- reducerea Romaniei la statutul de colonie.

Uniunea Europeana este un organism extrem de birocratic. Sistemul sau de conducere este nedemocratic, ineficient si putred de corupt. Organul suprem de conducere este o asa-zisa "Comisie Europeana", nealeasa de nimeni si care nu raspunde in fata nimanui. Asa-zisul "Parlament European" este o simpla fatada de 'democratie'; dar nu are nici o putere reala – iar slujba de "europarlamentar" este doar o sinecura gras platita. Dealtfel, scandalurile de coruptie nu ocolesc nici acest organism.

Deşi nu se recunoaşte deschis, scopul Uniunii Europene este acela de a distruge naţiunile, cultura şi tradiţiile Europei şi de a forma un imperiu asemãnãtor cu S.U.A. (asta daca modelul chinez nu va prevala). UE se remarca prin introducerea unor reglementari – specifice unui stat totalitar – in cele mai marunte lucrurisi aspecte ale economiei si societatii. Unele dintre acestea sunt de-a dreptul hilare, atunci cand nu sunt tragice: In UE de exemplu, castravetii nu au voie sa aiba curbura decat intre anumite limite.

Sursa: http://antiue.wordpress.com/about/


Sursa: Curierul Conservator, cititi Curierul Conservator

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ClickLink.ro Director WEB