marți, 20 octombrie 2009

LASATI-VA AICI PROBLEMELE GRAVE CU CARE VA CONFRUNTATI




Va rog sa scrietii prin intermediul ferestei de postare a comentariului dumneavoastra, toate problemele (prin care le puteti si dovedi), cu care va confruntati sau cunoasteti oameni care le sunt ingradite sau incalcate drepturile constitutionale. Toate acestea vor fi la mine si le voi explica presei internationale, atunci cand in apropierea alegerilor presidentiale din 22 noiembrie 2009, voi protesta in apropierea Consiliului Europei si a altor institutii de importanta majora a Europei. Cine nu e las, si mai are sange de strabun cum stim din istoria veacurilor trecute, ar fi bine sa ma urmeze. Parerea mea este ca trebuie sa spunem lumii, ce ni se intampla in propia noastra tara, pentru ca aici la noi in tara nu avem cu-i ne plange, decat presei, care pe mine ma ajutat foarte mult, in limita puterii sale.
Parerea mea: Daca justitia ne-a facut de ras, institutii ale statului de drept, guvernul, parlamentul, ba chiar presedintele statului isi bat joc de mana de oameni care sunt direct productivi si tin in spate 76,41% din populatie formata din personal neproductiv, bugetari, pensionari, superpensionari, copii sub 18 ani, armata, presedintele tarii si altii.
Trebuie sa puneti toate aceste lucruri in balanta, pentru ca va venii ziua cand voi toti sunteti presedintii acestei tari. Aceasta zi este ziua votului cand va alegeti presedintele iar presedintele isi alege prim-ministru care la randui face un guvern care va face 4 ani viata voastra un calval sau 4 ani de vis - depinde ce alegeti - ganditi bine cu creierul, nu va lasati cumparati de un mic, sau de vre-o sarma oferita prin targuri, adunari electorale, sau pe la manastiri si biserici. Politicienii nostrii chiar daca pleaca de langa noi si zicem ca-i cunoastem, ei sunt paralizati de agenturi straine, prin diferite metode, nemaiputandu-si duce promisiunile facute in campaniile electorale. Aceste agenturi au scopul de a "suge toata seva multa si buna a acestei tari", cred ca m-ati inteles ce am spus in gilimele. Nu-i intereseaza de clasa oamenilor cinstiti si saraci, pentru ei astia sunt doar o "masa de manevra",niste "aplaudaci", "glasul celor multi", "forta de munca ieftina", "prostimea tarii", "reversul (spatele) etichetei", "carne de tun" si altele. Oamenii de afaceri sunt ademeniti de acesti "comis* voiajori" le schimba gandirea politico-economica, citindu-le de la dreapta la stanga cifre de afacere dupa modelul de imbogatire rapida, iar atunci cand se intorc in tara ca niste patrihoti "sadea" ce sunt, apeleaza la naivitatea fraierilor de care aceasta tara nu duce lipsa, iar asa zisi "oameni de afacere" trag ca mustele la cacat, asa mai pe romaneste.
Noua ordine mondiala probabil doreste printre multe altele, etalonarea vietii, personalitatii si a nivelului de trai, dupa puterea financiara care tine totul sub control, educatia, cultura si chiar credinta e compromisa de aceasta.
Puneti-va in fiecare zi, cate un banut deoparte si haidem impreuna sa fim si noi "VEDETE MONDIALE" macar pentru o zi, cu merindele in traista de la noi de acasa n-om murii de foame, sa aratam lumii ca inainte de moarte am trait in aceasta lume necuprinsa mincinoasa si marsava. Folositi-va viata cu folos, nu o irositi facand pe placul altora, platind toata viata datorii facute de tara si de voi pe la bancile escroace de care stie si banca nationala, ea insasi o sursa de venit a bancii mondiale partonata de particulari. In incheiere daca v-am suparat imi cer scuze, iar ca explicatie la titlul blogului TARA MEA CU OAMENI PROSTI va las la apreciere, fie ca va uitati la televizor, fie ca mergeti pe strada, priviti la evenimentele ce se succed sub privire si daca nu le puteti lauda ziceti doar atat: TARA MEA CU OAMENI PROSTI sau cum a zis mantuitorul nostru ISUS: "iarta-i Doamne, ca nu stiu ce fac"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ClickLink.ro Director WEB